Meubels (over)spuiten

Wanneer u bezig gaat met het opfrissen van uw interieur en de kleuren van de meubels niet meer overeenkomen met de rest, kunt u natuurlijk gewoon nieuwe meubels gaan aanschaffen. Nadeel hiervan zijn vaak wel de hoge kosten, want degelijke meubels zijn niet goedkoop! En uw oude meubels leveren ook niet zoveel meer op. Daarnaast is het ook niet erg duurzaam. Laat daarom uw meubels restylen! Wij kunnen uw meubels spuiten in de door u gekozen kleuren. Uw meubels zullen er weer als nieuw uit zien.

Ook als het gaat om meubelen met een emotionele waarde dan biedt onze spuiterij een goede uitkomst.

 

Kleuren

Uiteraard kunt u bij Spuiterij Huiting kiezen uit elke gewenste kleur. Met onze professionele mengmachine is dit een fluitje van een cent.

 

Meubels spuiten met beits

Als u graag de nerven wilt blijven zien van uw meubels en als de meubels er geschikt voor zijn kunnen wij tevens spuiten met een beitsverf. Beitsen vergt veel ervaring van onze meubelspuiters. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken want bij ons zijn uw meubels in goede handen.

 

Duurzaam

Uw meubels restylen is natuurlijk ook nog heel erg duurzaam. Want wat veel mensen helaas vergeten is dat bij de aanschaf van nieuwe meubels veel uitstoot vrijkomt, met name voor transport en productie, bossen gekapt moeten worden, en de oude meubels weer verwerkt moeten worden.

Voorbeelden / foto's

Onderstaand een aantal foto's ter impressie.

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en wij maken u een leuke aanbieding!