Over ons

Spuiterij Huiting bedient een breed scala aan klanten, zowel zakelijk als particulier. Met een diversiteit aan werkzaamheden, verzorgen wij met trots het hoogwaardige spuitwerk voor verschillende organisaties, waaronder winkelinrichters en producenten. Daarnaast bieden wij onze expertise ook aan particulieren, waarbij we gespecialiseerd zijn in het restylen van keukens, meubels, binnendeuren, en meer.

Als een toonaangevend en ervaren bedrijf hechten wij veel waarde aan professionaliteit en vakmanschap. Uw bezittingen worden bij ons altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op efficiënte wijze aan uw wensen te voldoen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Onze goed uitgeruste spuiterij, gelegen aan de Industrieweg 2C in Nieuw-Buinen, biedt voldoende ruimte om uw items te laten drogen en tijdelijk op te slaan. Met geavanceerde faciliteiten en moderne technieken zorgen wij voor een vlekkeloos resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

Of u nu een zakelijke klant bent op zoek naar hoogwaardig spuitwerk voor uw projecten, keuken of meubel; bij Spuiterij Huiting bent u verzekerd van vakmanschap, betrouwbaarheid en een professionele aanpak. Onze passie voor kwaliteit en esthetiek komt tot uiting in elk project dat we mogen uitvoeren. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw ideeën tot leven te brengen.

Showroom

Ontdek de mogelijkheden en blader door diverse kleurstalen en voorbeelden van prachtig gespoten meubels. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw meubels en keuken kunnen transformeren in echte blikvangers.

In onze showroom bieden we u niet alleen advies, maar nemen we ook graag de tijd om u uitleg te geven over onze werkwijze. We zijn trots op onze spuiterij en laten u graag een kijkje achter de schermen nemen. Met passie en precisie werken we aan ieder project, en dat zult u zien en ervaren. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. We denken graag met u mee om uw wensen te vertalen naar een prachtig ontwerp dat naadloos aansluit bij uw stijl en behoeften. Samen creëren we een uniek en persoonlijk interieur dat helemaal bij u past.

Om u de best mogelijke service te bieden, ontvangen wij u bij voorkeur op afspraak. Zo kunnen we alle tijd en rust nemen om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Bel ons of stuur ons een e-mail om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze showroom en u te laten kennismaken met de magie van kleur en spuitwerk!

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en wij maken u een leuke aanbieding!