Keukenrenovatie

Wanneer u nog erg tevreden bent met uw keuken maar niet met de kleur of de staat van het lakwerk hebben wij dé uitkomst. Laat uw keukenkastjes en keukendeuren spuiten! In onze spuiterij renoveren we bijna wekelijks diverse keuken -elementen voor diverse klanten, en zelfs voor keukenbedrijven! Door de keukenelementen te spuiten krijgt u het mooiste dekking en verdeling van de verf. Wij werken uitsluitend met de beste lak soorten om spuitklus af te leveren van topkwaliteit.

Overweegt u dus een nieuwe keuken? Kijk ook eens naar de mogelijkheid om uw huidige keuken te laten overspuiten. Spuiterij Huiting adviseert u graag, laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Voor- en na- foto's van een keuken restyle:

Laat de folie van uw keukendeurtjes los?

Een veel voorkomend ergernis met (meestal mdf-) deurtjes met een folie is dat deze na verloop van tijd loslaten. Het begint meestal met een bobbeltje lucht in de hoeken en vervolgens zal deze gaan scheuren. Wij hebben veel ervaring in het renoveren van uw keukendeurtjes. Laat uw gegevens achter en wij adviseren u graag.

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en wij maken u een leuke aanbieding!